PROIZVODI PO
DOBAVLJAČIMA:

Broj posjetioca

184488
DanasDanas98
Ovaj tjedanOvaj tjedan527
Ovaj mjesecOvaj mjesec3370
SveukupnoSveukupno184488

CardioPlus

Prirodni dodatak prehrani bogat sastojcima koji povoljno djeluju na reguliranje krvnog tlaka i cirkulacije.

Cardioplus_3

CARDIOPLUS®

Za blago povišen arterijski krvni tlak, onaj u vrijednostima „gornjeg“ tlaka između 130 – 159 mmHg i „donjeg“ tlaka 85 – 94 mmHg, rijetko se propisuju antihipertenzivni lijekovi, koji ponekad mogu izazvati neugodne nuspojave. Pacijenti s tzv. „visoko normalnim“ i graničnim vrijednostima krvnog tlaka upućuju se u higijensko dijetetski režim, koji podrazumijeva promjenu životnih navika i pravilnu prehranu. Ipak, reguliranje arterijske hipertenzije i snižavanje krvog tlaka treba započeti što ranije, kako bi se izbjegle dalekosežnije posljedice i rizik od razvoja kardiovaskularnih bolesti. U slučajevima graničnih vrijednosti i blago povišenog krvnog tlaka dobar učinak može se postići i uvođenjem dodataka prehrani sa sastojcima na prirodnoj osnovi, čija se učinkovitost potvrdila i u tradicionalanoj medicini i u modernim kliničkim ispitivanjima.

Cardioplus_1 

 

CARDIOPLUS® tablete

Namijenjene su snižavanju blago povišenog krvnog tlaka i reguliranju cirkulacije, a sadrže prirodne sastojke; BIOPEPTIDIN® i ekstrakt lista pitome masline.
Biopeptidin je patentirana kombinacija djelomično razgrađenog kazeina (bjelančevina mlijeka) s ekstraktom lista i cvijeta crvenog gloga. Razgradnjom kazeina mlijeka nastaju manje složene bjelančevine, a neke od njih dokazano snižavaju krvni tlak. Glog je tradicionalni kardioprotektiv.

Ekstrakt lista i cvijeta crvenog gloga blago snižava krvni tlak, ali i povećava prokrvljenost te time i snagu srčanog mišića, smanjuje pojavu aritmija i potiče rad srca. Ekstrakt lista pitome masline ima blago diuretičko djelovanje i širi krvne žile na periferiji, što su dva mehanizma snižavanja krvnog tlaka. Opterećenom srcu povećava prokrvljenost i snagu srčanog mišića te potiče dobru cirkulaciju. Osim toga, ekstrakt lista masline je snažan antioksidans, koji štiti od nastanka upalnih procesa i razvoja ateroskleroze.
Cardioplus® tablete mogu se preporučiti kao dodatak dijetetskim mjerama za snižavanje graničnog i blago povišenog krvnog tlaka. Mogu se kupiti u ljekarnama, bez liječničkog recepta.

 

CardioPlus nije hepatotoksičan.

 

Sastav:

4 tablete sadrže: suhi ekstrakt pitome masline (Olea europea)(1000mg),suhi ekstrakt lista i cvijeta crvenog gloga (Crataegus oxyacanta)(680mg),hidrolizirani kazein(250mg)

 

MASLINA -povoljno djeluje na visoki krvni tlak

GLOG -poboljšava prokrvljenost srčanog mišića i jača ga, širi krvne žile i jača njihove stijenke.


Način uporabe: 2 tablete ujutro i 2 tablete navečer

AddThis Social Bookmark Button